Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Hittarps IK Gul

Laröds IP Gummarpsvägen 25 Helsingborg
16 juni 2021
17:30

IK Wormo vit

Referat

Referat: Hittarps IK Gul - IK Wormo vit

Sol på blå himmel och lite blåsigt - som tur var! Bilköer mot Laröd - det tog en stund att ta sig till Laröds IP.
Dags för nästa gäng att ha match och vi är tacksamma över att Hittarp kunde hitta en ny matchtid.

Taggade killar, klart för sig gällande positioner mm och matchen var igång! OCH som den var igång! Publiken fick idag se anfallssugna killar med passningsspel, fantastiska löpningar från backlinje, skott på mål, över mål precis utanför mål, räddande målvakt och i mål! Snygga tillbakalöpningar där man hjälptes åt med backspelet. Killarna pratade med varandra, sprang med varandra, flyttade positioner och ja.......det var egentligen bara att stå och njuta. Svante och Valter tog "var sitt" mål och ingen var riktigt sugen i tredje perioden men då gick Mayar in och tog det för laget. Tre bra målvaktsinsatser.
Snyggaste frisparken - Fawaz tog den, fick besked att han fick skjuta in den, valde istället en snabb, kort pass till Lucas som kom mer till sin rätt som vänsterfotad och målet var ett faktum! Vackert, vackert Där var så många bra och rätt grejor idag så Linda hann inte ens poängsätta! Fawaz nick på hörna var så när att gå in också! Hittarp kom från sin sida och matchen var verkligen jämn, rolig, målrik och spännande och till slut var det Wormo som vann med ett mål.

Dagens snackis - ja det var väl när Hittarp började ett anfall från målvakten, kom över mittlinjen och........var var Wormos målvakt??? Jo, Mayar var utanför plan och samlade in bortskjutna matchbollar :D :D. Men han hann tillbaka!!! Allt för spänningens skull!
Grattis till det gröna Lucas!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Dino Dedic 1 0 0 0 0 0
Valter Sandsborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 22 aug 2021, 13:00 IK Wormo vit - Hittarps IK Gul